Philippas svangerskap

Dette er andre gang Philippa får kull, første gang var i juli 2015 (du kan lese om det kullet på Valpekos.blogg.no).

Hele svangerskapet har gått fint, det var først de siste dagen at det virket som at hun plagdes av tyngden (hun ble veldig stor de siste dagene).

Philippa ble paret med Breeze (avlshannhund ved Drøbak Hundehotell) 4.juni, som ga termin 6.august.

Både Philippa og Breeze er av typen Australian Cobberdog, en ny rase godkjent under utvikling i Australia. 

Philippa er en liten og nett tispe, 38,5cm i mankehøyde og 9kg, hun er av de minste i størrelse mini. Breeze er kraftigere i benbygning, 45cm i mankehøyde og 15 kg, han er en stor mini. Siden valpene ser ut til å ha fått Breeze sin benbygning så regner jeg med at valpene blir 43-45 cm i mankehøyde og vil veie 12-15kg.

Breeze:

 

Philippa i vanlig størrelse:

 

Philippa 2 uker før fødsel::

- og kvelden før fødsel:

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

valpekos2

valpekos2

47, Røyken

Philippas valper er av typen Australian Cobberdog, en rase godkjent under utvikling i Australia. Philippas valper skal flytte til sine hjem og familier når de blir 8 uker gamle, den 29.9.17. Bloggen er ment som en oppdatering og "ventemat" for de 6 familiene som venter på at tiden skal gå :) Det er hyggelig at andre også leser i bloggen. Philippas eier er Anne Lise og familien bor på Åros i Røyken kommune. Pr 23.8 er alle valpene er reservert bort. OBS: som andre raser med voksepels, som Puddel og vannhunder, blir en del av de brune og sorte hundene ofte gråmelerte i pelsen etterhvert

Kategorier

Arkiv

hits