Dagens bilder 15.8

Jeg slutter ikke å forundres over hvor fort valpene vokser! Nå er det ganske høye lyder når de drømmer og bjeffer i søvne.

De sover lange økter av gangen og mates nå i kortere strekk. De er alle i svært godt hold og kunne fint tålt litt mindre mat :) Hittil har de vært litt nede på kjøkken/spisestuen og ligget i en stor hundeseng, ellers vært i valpekassen oppe på hjemmekontoret mitt. I går kravlet to av dem ut av hundesengen og vi flyttet derfor valpekassen ned til kjøkken/spisestue hvor den skal stå fra nå av. Vi regner med at de klarer å kravle over kanten på valpekassen først om 2 uker.

Vi venter nå på at de skal begynne å gløtte litt på øynene, det blir så fint!

En avslappet gjeng!

Og en avslappet Vincent!

 

Her er det tre lyse hoder som suger, det er så vidt man ser dem i trengselen

 

Frida

 

Kitty

 

Oda

 

Frida i kjent strekk :)

 

Vincent, se han har begynt å få krøll på ørene!

 

Pablo

 

Vincent (opp-ned) inntil Henri

 

Oda og Frida

 

Henri

Én kommentar

Tiril Sørensen

15.08.2017 kl.23:46

Så fin og inspirerende blogg du har, du er flink :-) Ønsker deg en fortsatt fin kveld!

Skriv en ny kommentar

valpekos2

valpekos2

47, Røyken

Philippas valper er av typen Australian Cobberdog, en rase godkjent under utvikling i Australia. Philippas valper skal flytte til sine hjem og familier når de blir 8 uker gamle, den 29.9.17. Bloggen er ment som en oppdatering og "ventemat" for de 6 familiene som venter på at tiden skal gå :) Det er hyggelig at andre også leser i bloggen. Philippas eier er Anne Lise og familien bor på Åros i Røyken kommune. Pr 23.8 er alle valpene er reservert bort. OBS: som andre raser med voksepels, som Puddel og vannhunder, blir en del av de brune og sorte hundene ofte gråmelerte i pelsen etterhvert

Kategorier

Arkiv

hits