Dagens bilder 17.8

Nå ser vi at de mørke valpene, det vil si Pablo, Frida og Kitty, har fått mer åpne øyne enn de lyse valpene. Det er nok helt tilfeldig :) Veldig artig at de nå kikker litt rundt seg, jeg føler at de ser meg når jeg kommer nærme. Men ennå er det litt igjen før de har helt åpne øyne.

I dag så jeg for første gang at en valp forsøkte seg opp i sittende stilling, det var Vincent. Det virker som de er i ferd med å få bena innunder seg litt nå, mer kryping en "padling". Når jeg klør dem litt på magen, så virker det som de virkelig nyter det.

Her har Vincent stablet seg opp i en slags sittende positur, selv om det på bildet kan se ut som han ligger på siden, så har han vekt på forbena

 

Pablo oppå Henri

 

Frida oppå Pablo

 

Frida (med litt åpne øyne) i nærkontakt med Henri

 

Kitty med litt åpne øyne

 

Pablo gjesper

 

Jeg tok med dette bildet, for her ser man fargen til Kitty godt, hun er helt sjokoladebrun og har fine bølger allerede

 

Her er Oda fremst, dessverre det eneste bildet av Oda i dag (beklager til Oda-familien!!), det kommer mer i morgen!

 

Vincent oppå Kitty. Her forsøker han å se seg litt om, men han har fortsatt bare veldig små sprekker

 

Bildet lyver litt, Vincent er ikke SÅ mye større enn Henri i virkeligheten. Men de er temmelig ulike i pelsen. Vincent får en kraftig pels med mye bølger/store krøller. Henri får en myk og deilig pels, men ikke like kraftig og ikke krøll (mer som bølger, det de i Australia kaller wavy fleece). Fine gutter begge to!

Én kommentar

Danian. Gutteblogger

17.08.2017 kl.22:00

De er så søte

Skriv en ny kommentar

valpekos2

valpekos2

47, Røyken

Philippas valper er av typen Australian Cobberdog, en rase godkjent under utvikling i Australia. Philippas valper skal flytte til sine hjem og familier når de blir 8 uker gamle, den 29.9.17. Bloggen er ment som en oppdatering og "ventemat" for de 6 familiene som venter på at tiden skal gå :) Det er hyggelig at andre også leser i bloggen. Philippas eier er Anne Lise og familien bor på Åros i Røyken kommune. Pr 23.8 er alle valpene er reservert bort. OBS: som andre raser med voksepels, som Puddel og vannhunder, blir en del av de brune og sorte hundene ofte gråmelerte i pelsen etterhvert

Kategorier

Arkiv

hits