Dagens bilder 18.8 - 2 uker gamle i dag!

Jeg kom til å tenke på i dag at det er litt "stille før stormen" her nå, valpene gjør veldig lite av seg nå og sover for det meste. De er alle så velfødde og fornøyde at de ikke har noe annet på agendaen enn å sove, virker det som. Mamma Philippa får mer fri, det er godt å se at hun sover tyngre og lenger av gangen hun også. Hun spiser fortsatt veldig mye og vekker meg i 4 tiden om natten for å få mer mat, så disse store småvalpene krever sitt av mammaen sin!

De har litt mer synlig øyne nå, men siden de for det meste sover så ser vi dem knapt med åpne øyne. Rart å tenke på at om 2 uker kravler de ut av valpekassen og begynner å spise mat i tillegg til melk fra Philippa. Alt går så fort, allerede er de kjempestore!

Det begynner å bli temmelig trangt om plassen, når alle skal stelles og mates på en gang!

 

Pablo, Frida og Vincent

 

Kitty så ikke ut til å være ubekvem med å ha Henri over halsen sin i en lang stund i dag, merkelig nok!

 

Kitty (brun), Henri (gylden) og Vincent (creme)

 

Henri og Oda

 

Oda

 

Pablo

 

Vincent og Frida

 

Vakre Oda lå lenge og sov sånn, for en gangs skyld ikke i tett mølje med de andre :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

valpekos2

valpekos2

47, Røyken

Philippas valper er av typen Australian Cobberdog, en rase godkjent under utvikling i Australia. Philippas valper skal flytte til sine hjem og familier når de blir 8 uker gamle, den 29.9.17. Bloggen er ment som en oppdatering og "ventemat" for de 6 familiene som venter på at tiden skal gå :) Det er hyggelig at andre også leser i bloggen. Philippas eier er Anne Lise og familien bor på Åros i Røyken kommune. Pr 23.8 er alle valpene er reservert bort. OBS: som andre raser med voksepels, som Puddel og vannhunder, blir en del av de brune og sorte hundene ofte gråmelerte i pelsen etterhvert

Kategorier

Arkiv

hits