Dagens bilder 23.8

Nå har valpene blitt så store at Philippa gjerne sitter og mater dem og i dag matet hun dem likegodt stående!

Vi var på en fin tur i dag og været var fint, Philippa ble tørst og skulle vel forsøke å slukke tørsten i noe som så ut som en dam... det var ingen dam egentlig, men et gjørmebad! Hun så ut som om hun hadde støvler på, ha ha! Så da vi kom hjem bar det rett i dusjen med Philippa, før hun fikk gå oppi valpekassen!

Her er en nybadet og fortsatt våt Philippa tilbake hos valpene

 

Det begynner å bli veldig vanskelig å ta bilder av valpene nå, annet enn når de sover. For nå rører de så mye på seg, alle på en gang!

Beklager dårlig bildekvalitet, jeg skal gå over til videoklipp nå snart tror jeg :)

Henri og Kitty

Henri

Oda og Vincent

Oda

Vincent og Henri

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

valpekos2

valpekos2

47, Røyken

Philippas valper er av typen Australian Cobberdog, en rase godkjent under utvikling i Australia. Philippas valper skal flytte til sine hjem og familier når de blir 8 uker gamle, den 29.9.17. Bloggen er ment som en oppdatering og "ventemat" for de 6 familiene som venter på at tiden skal gå :) Det er hyggelig at andre også leser i bloggen. Philippas eier er Anne Lise og familien bor på Åros i Røyken kommune. Pr 23.8 er alle valpene er reservert bort. OBS: som andre raser med voksepels, som Puddel og vannhunder, blir en del av de brune og sorte hundene ofte gråmelerte i pelsen etterhvert

Kategorier

Arkiv

hits