Dagens bilder 24.8

I dag har jeg mye å fortelle, for nå skjer det mer i valpekassen. For det første virker det som valpene nå bruker synet aktivt og ikke bare luktesansen for å orientere seg. De ser på oss og følger oss med blikket. Det er opplagt at de hører mer nå, at øregangene er åpne, for de sover ikke like tungt lenger.

Jeg så første tegn til lek i går, men i dag har det vært mye mer lek her, mer lyd også!

Oda virker litt utålmodig og leter langs veggene for å finne en vei ut av den kjedelige kassen. Rart å tenke på at de om noen dager kravler ut av kassen... Klørne har blitt lange, så i dag fikk 3 av dem kloklipp for første gang, det gikk kjempefint. I morgen skal de andre tre få klippet klør. Vi klipper dem fra nå av en gang i uken, så de får vent seg til rutinen.

Det siste som er bemerkelsesverdig med dagen i dag er at vi nå kjenner at de har fått bittesmå tenner! Stakkars Philippa, nå har de både tenner og klør, pattene hennes bærer preg av det...

Kitty

 

En fredelig gjeng, to minutter tidligere var alle våkne :)

 

Her har Henri havnet med hodet under rompa til Vincent, men sover like godt for det!

 

Kitty

 

Oda, en fornøyd frøken :)

 

Pablo hilser på Jens, de slikket på hverandres snute og virket gjensidig nysgjerrig på hverandre. Jens er en blanding av Puddel og Bichon Frisé, jeg regner med at valpene nesten tar ham igjen i størrelse før de forlater oss, det er veldig rart å tenke på! Jens blir nok en viktig lekekamerat de siste ukene før utlevering av valpene, han er perfekt i størrelsen og bare ett år :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

valpekos2

valpekos2

47, Røyken

Philippas valper er av typen Australian Cobberdog, en rase godkjent under utvikling i Australia. Philippas valper skal flytte til sine hjem og familier når de blir 8 uker gamle, den 29.9.17. Bloggen er ment som en oppdatering og "ventemat" for de 6 familiene som venter på at tiden skal gå :) Det er hyggelig at andre også leser i bloggen. Philippas eier er Anne Lise og familien bor på Åros i Røyken kommune. Pr 23.8 er alle valpene er reservert bort. OBS: som andre raser med voksepels, som Puddel og vannhunder, blir en del av de brune og sorte hundene ofte gråmelerte i pelsen etterhvert

Kategorier

Arkiv

hits