Dagens bilder 25.8 - alle valpene er nå reservert bort

En gledelig dag, nå har vi funnet herlige hjem til alle 6 valpene :)

Oda skal til Åros, Frida skal til Vikersund, Pablo skal til Fredrikstad, Henri skal til Toten, Vincent skal til Porsgrunn og Kitty skal til Saltstraumen (Bodø)!!

Jeg håper dere valpekjøpere melder dere inn i facebookgruppen som ble laget av forrige kulls kjøpere, det er en flott måte å holde kontakt på, utveksle bilder og historier :) Hvis dere nye familiene sender meg bilde av dere selv eller der dere bor, så kan jeg legge ut noe her på bloggen så andre kan se hvor valpene skal? Og kanskje dere fra første kullet vil sende noen bilder jeg kan legge ut, disse er jo halvsøsken?!

Frida gjesper (over) og Henri gjesper (under)

Kitty i fotoshoot, ble reservert bort i dag :)

Henri

 

Frida og Henri

 

Frida

 

Oda

 

Kitty og Oda

 

Oda, se nå er snart hele snuten blitt brun :)

 

Pablo sto lenge stødig og poserte for kameraet, logret til og med samtidig!

 

Vincent i dyp søvn

 

Pablo (over) og Vincent (under), to gromme gutter :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

valpekos2

valpekos2

47, Røyken

Philippas valper er av typen Australian Cobberdog, en rase godkjent under utvikling i Australia. Philippas valper skal flytte til sine hjem og familier når de blir 8 uker gamle, den 29.9.17. Bloggen er ment som en oppdatering og "ventemat" for de 6 familiene som venter på at tiden skal gå :) Det er hyggelig at andre også leser i bloggen. Philippas eier er Anne Lise og familien bor på Åros i Røyken kommune. Pr 23.8 er alle valpene er reservert bort. OBS: som andre raser med voksepels, som Puddel og vannhunder, blir en del av de brune og sorte hundene ofte gråmelerte i pelsen etterhvert

Kategorier

Arkiv

hits