Halvsøsken - møt Ludo

Ludo er valp fra Philippas første kull, født 19. juli 2015.

Han bor i Ski sammen med sine mennesker, en veldig hyggelig familie som tar fantastisk godt hånd om Ludo. Ludo har alltid hatt navnet Ludo, familien beholdt navnet han fikk i valpekassen den gangen. Ludo var første valp ut i verden i det kullet og desidert størst, lenge. Men småspist som han er, så er han en ganske nett gutt med mye spenst og superrask (der ligner han sin mamma!). Ludo har fått en hel del hvitt i pelsen, som gir ham en sølvglans, noe han kler veldig godt :)

Her ligger Ludo på sin yndlingsplass :) Myk og fin i kroppen, det ser man når de ligger i "valpestilling" fortsatt når de er voksne!

Én kommentar

01.09.2017 kl.20:03

Så fint du har skrevet om Ludo, Anne Lise !!

Vi er kjempe stolte av han ❤❤❤

Klem fra Rikke - Ludo mamma 😉

Skriv en ny kommentar

valpekos2

valpekos2

47, Røyken

Philippas valper er av typen Australian Cobberdog, en rase godkjent under utvikling i Australia. Philippas valper skal flytte til sine hjem og familier når de blir 8 uker gamle, den 29.9.17. Bloggen er ment som en oppdatering og "ventemat" for de 6 familiene som venter på at tiden skal gå :) Det er hyggelig at andre også leser i bloggen. Philippas eier er Anne Lise og familien bor på Åros i Røyken kommune. Pr 23.8 er alle valpene er reservert bort. OBS: som andre raser med voksepels, som Puddel og vannhunder, blir en del av de brune og sorte hundene ofte gråmelerte i pelsen etterhvert

Kategorier

Arkiv

hits