Dagens bilder 29.8 - lek med Jens utenfor valpkassen

I kveld løftet jeg valpene ut av valpekassen og over i de to hundesengene ved siden av (som jeg gjør hver kveld når jeg skifter på underlaget), men denne gangen var Jens veldig engasjert i aktiviteten. For de som ikke allerede vet det, Jens er en blanding av Puddel og Bichon Frisé, en liten luring på 1 år, som med stigende interesse følger valpene på stadig nærmere hold. Philippa tok Jens til seg som sin egen da han kom i hus bare 7 uker gammel, hun er uendelig tålmodig og snill med ham. Jens har så langt bare så vidt snust på valpene, men i kveld opplevde han å bli begravet under 4 valper og så ut til å elske det! Han slikket på dem og lot dem slikke og smake litt på ham også :)

Det begynte med at noen av valpene gikk over i neste seng, der Jens lå og så på

Så kom det fler og de kom stadig nærmere...

Mye trafikk frem og tilbake, før noen fant ut at de kunne klatre opp på ham!

Det minnet meg litt om å være en voksen på småbarnsavdeling i barnehagen, og legge seg ned på gulvet, hvorpå man ble begravd i 2-3 åringer på et øyeblikk :)

Hvor ble det av Jens?

Her er jeg!

Jeg er overrasket over hvor rolig han tok dette, selv om han tok det som en slags lek og opplagt likte det!

Trafikken frem og tilbake startet opp igjen

Kitty ble en stund lenger hos Jens og fikk smakt litt skikkelig på smaken av middag som Jens nettopp hadde spist :)

Oda forsøkte seg igjen på det glatte gulvet

Her har all aktiviteten slitt dem ut og de la seg ned for å sove, da løftet jeg alle over i valpekassen og de sovnet på ett minutt :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

valpekos2

valpekos2

47, Røyken

Philippas valper er av typen Australian Cobberdog, en rase godkjent under utvikling i Australia. Philippas valper skal flytte til sine hjem og familier når de blir 8 uker gamle, den 29.9.17. Bloggen er ment som en oppdatering og "ventemat" for de 6 familiene som venter på at tiden skal gå :) Det er hyggelig at andre også leser i bloggen. Philippas eier er Anne Lise og familien bor på Åros i Røyken kommune. Pr 23.8 er alle valpene er reservert bort. OBS: som andre raser med voksepels, som Puddel og vannhunder, blir en del av de brune og sorte hundene ofte gråmelerte i pelsen etterhvert

Kategorier

Arkiv

hits