Dagens bilder 30.8

I dag var en liten merkedag her i huset, valpene var ute på verandaen for første gang :) Philippa var lykkelig uvitende på en 2 timers skogstur med Jens, da jeg "luftet" valpene på verandaen. Valpene syntes nok det var temmelig utmattende med alle nye inntrykk på lufteturen, selv om det hele bare varte i 30 minutter.

Her er Philippa på tur i mens valpene var hjemme. Hun er lykkelig over å få komme litt bort og være noe annet enn en melkemaskin :)

 

 

 

Henri

 

Oda

 

Vincent.

 

Kitty

 

Vincent værer noe, morsomt at de bruker nesen så mye

 

Vincent

 

Og Vincent igjen! Her ser nesen litt lenger ut enn den er i virkeligheten, han kom så veldig nærme kameraet.

Her ser dere at pelsen har begynt å vokse litt mye ved øynene, det betyr at vi snart skal begynne å stusse litt på pelsen der. Vi ønsker å holde pelsen  unna øynene, både for at de skal ha fri sikt og for å unngå at det kommer hår inn på øynene. I den perioden valpene er inne i nå, så er det vanlig at det renner litt av øynene, dette skyldes tannutbrudd (akkurat som med menneskebabyer!). Etter at tennene har kommet ut så roer dette seg. Cobberdogs renner normalt ikke fra øynene :)

Jeg ser at jeg stadig vekk har en skjev fordeling av hvem som er med på flest bilder, jeg må bare beklage! Jeg oppdager det gjerne ikke før jeg har lagt dem ut på bloggen og det er for sent å ta flere...

 

Én kommentar

due

24.09.2017 kl.11:02

Nydelige :) Dere er heldige som har fått solgt alle. Ikke rart at dere har fått solgt dem:) Kjenner jeg ble valpesyk her :)

Skriv en ny kommentar

valpekos2

valpekos2

47, Røyken

Philippas valper er av typen Australian Cobberdog, en rase godkjent under utvikling i Australia. Philippas valper skal flytte til sine hjem og familier når de blir 8 uker gamle, den 29.9.17. Bloggen er ment som en oppdatering og "ventemat" for de 6 familiene som venter på at tiden skal gå :) Det er hyggelig at andre også leser i bloggen. Philippas eier er Anne Lise og familien bor på Åros i Røyken kommune. Pr 23.8 er alle valpene er reservert bort. OBS: som andre raser med voksepels, som Puddel og vannhunder, blir en del av de brune og sorte hundene ofte gråmelerte i pelsen etterhvert

Kategorier

Arkiv

hits