Dagens bilder 31.8

I dag har valpene brukt en del energi på å forsøke å klatre over kanten på valpekassen. De har oppdaget at det finnes en verden utenfor kassen, og da er det jo litt kjedelig oppi kassen. Det har vært både kjølig og regn, så valpene har ikke vært ute. Håper på bedre vær i morgen!

Oda har vært en av de ivrigste på å forsøke å komme seg ut

 

Frida og Oda

 

Pablo strever for å komme over, men ingen klarte det i dag

 

Pablo

 

En tur over i den store sengen, i mens jeg skiftet på valpekassen. Nå er alle vant til denne rutinen og krabber lett ut av sengen, uten å synes det er skummelt. Kitty var også her, men hun fikk litt tid i armene mine da dette bildet ble tatt :)

 

Litt varmt for Vincent

Kitty

 

Vincent

 

Vincent forsøker seg...

 

Som dere ser er det trangt om plassen og det er ganske sjelden at Philippa legger seg helt ned for å mate valpene, de kommer bedre til når hun står.

i morgen skal valpene få fast føde for første gang, så fra nå av letter presset gradvis for Philippa. Det må nemlig produseres en del melk for å holde disse svære valpene mette dag og natt...

Én kommentar

01.09.2017 kl.01:38

Så søte valper 😊

Skriv en ny kommentar

valpekos2

valpekos2

47, Røyken

Philippas valper er av typen Australian Cobberdog, en rase godkjent under utvikling i Australia. Philippas valper skal flytte til sine hjem og familier når de blir 8 uker gamle, den 29.9.17. Bloggen er ment som en oppdatering og "ventemat" for de 6 familiene som venter på at tiden skal gå :) Det er hyggelig at andre også leser i bloggen. Philippas eier er Anne Lise og familien bor på Åros i Røyken kommune. Pr 23.8 er alle valpene er reservert bort. OBS: som andre raser med voksepels, som Puddel og vannhunder, blir en del av de brune og sorte hundene ofte gråmelerte i pelsen etterhvert

Kategorier

Arkiv

hits