Første kontroll er nå gjort hos Turid Løvøy Skogvold, Dyrealternativen

Turid behandler hunder til daglig og har en evig lang liste over super takknemlige eiere - deriblant meg! Det var nemlig Turid som oppdaget at Philippa hadde kjevesperre da hun var 1 år og 3 mnd gammel, da hun var der første gang. Etter den ene behandlingen så begynte Philippa å spise godt, noe som resulterte i at hun vokste flere cm, la på seg 2 kg og fikk bedre pels. 

Turid undersøkte alle valpene i dag og fant bare en liten feil på en valp. Denne fikk hun på plass med en imponerende fingerferdighet og helt uten ubehag. Valpene skal til ny kontroll siste uken før de reiser til sine nye hjem, godt å vite at alle er i supergod form når de forlater oss :)

 

En stor takk til Turid :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

valpekos2

valpekos2

47, Røyken

Philippas valper er av typen Australian Cobberdog, en rase godkjent under utvikling i Australia. Philippas valper skal flytte til sine hjem og familier når de blir 8 uker gamle, den 29.9.17. Bloggen er ment som en oppdatering og "ventemat" for de 6 familiene som venter på at tiden skal gå :) Det er hyggelig at andre også leser i bloggen. Philippas eier er Anne Lise og familien bor på Åros i Røyken kommune. Pr 23.8 er alle valpene er reservert bort. OBS: som andre raser med voksepels, som Puddel og vannhunder, blir en del av de brune og sorte hundene ofte gråmelerte i pelsen etterhvert

Kategorier

Arkiv

hits