2.9 - Dagens bilder

Jeg har fortsatt ikke nett og må skrive i mini format på mobilen og laste ett og ett bilde... Så det blir kortfattet i dag, beklager!

Philippa ble syk i dag og måtte til dyrlegen, dermed måtte valpene klare seg i 10 timer uten melk. Jammen bra de hadde startet opp med å spise kjøtt, for i dag har det vært hovednæringen. Dermed gikk dette veldig greit og uproblematisk for seg :)

Valpene klarer nå å gå på det glatte gulvet inne, spiste kveldsmaten på kjøkkenet. Utrolig hvordan de utvikler seg fra dag til dag!

Endelig kom Philippa på banen igjen nå i kveld, hun er i fin form igjen heldigvis :)

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

valpekos2

valpekos2

47, Røyken

Philippas valper er av typen Australian Cobberdog, en rase godkjent under utvikling i Australia. Philippas valper skal flytte til sine hjem og familier når de blir 8 uker gamle, den 29.9.17. Bloggen er ment som en oppdatering og "ventemat" for de 6 familiene som venter på at tiden skal gå :) Det er hyggelig at andre også leser i bloggen. Philippas eier er Anne Lise og familien bor på Åros i Røyken kommune. Pr 23.8 er alle valpene er reservert bort. OBS: som andre raser med voksepels, som Puddel og vannhunder, blir en del av de brune og sorte hundene ofte gråmelerte i pelsen etterhvert

Kategorier

Arkiv

hits