Dagens bilder 4.9

Hurra, nå er internett på plass her igjen og jeg kan endelig skrive på tastatur!

Nå har valpene blitt så aktive at det er vanskelig å ta bilder av dem, i dag ble det dessverre få bilder.

Valpene har fått slippe til på kjøkkenet, nå etter at de har blitt så flinke til å gå at de klarer seg på det glatte gulvet. På grunn av regn flere dager nå, så er dette et alternativ til å være ute i hagen eller på terrassen. Nå løper de rundt på gulvet, det er fantastisk å se hvordan kroppskontrollen utvikler seg. Etter 30-60 min på kjøkkenet så er de helt utslitt og sover i noen timer i strekk i valpekassen. Merkelig nok er det fortsatt ingen som har kommet seg over kanten på valpekassen. Kanskje fordi vi løfter dem ut når de er våkne, så blir de aldri fullt så desperate at de klatrer ut?

På fredag veide vi valpene, vi trodde alle at Vincent skulle være størst og Kitty minst, men det ble ikke helt riktig. For Pablo hadde vokst fra Vincent med 100g, han veide 2200gram! Og Henri var litt lettere enn Kitty, han veide 1844gram. Dermed skiller det 350gram mellom den tyngste og den letteste, det er uansett et jevnt kull. Både Kitty og Henri er tydelig nettere i kroppsbygningen enn for eksempel Pablo og Vincent, så det er helt naturlig at de veier mindre.

I går hadde vi stor middag her og valpene lå i timevis i ulike fang og sov. De fikk masse oppmerksomhet og så ut til å nyte det i fulle drag. De er så trygge og fine, jeg er superstolt av både valpene og Philippa! Jeg måtte forsikre meg om at jeg hadde 6 valper i kassen da gjestene dro, for her var det flere som hadde lyst til å ta med seg en bylt hjem :)

Stille før alle et øyeblikk senere er våkne og sultne!

Kjøtt er kjempegodt!!

Det virker som Vincent har hørt snakk om at Pablo har tatt ham igjen i størrelsen og gjør sitt beste for å snu dette! Han er førstemann nedi matskålen og sistemann til å forlate den :)

Pussige sovestillinger :)

Lek i kassen :) Jens underholder fra sidelinjen, aller helst oppi kassen om han får lov. Her har Vincent fanget labben til Jens:

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

valpekos2

valpekos2

47, Røyken

Philippas valper er av typen Australian Cobberdog, en rase godkjent under utvikling i Australia. Philippas valper skal flytte til sine hjem og familier når de blir 8 uker gamle, den 29.9.17. Bloggen er ment som en oppdatering og "ventemat" for de 6 familiene som venter på at tiden skal gå :) Det er hyggelig at andre også leser i bloggen. Philippas eier er Anne Lise og familien bor på Åros i Røyken kommune. Pr 23.8 er alle valpene er reservert bort. OBS: som andre raser med voksepels, som Puddel og vannhunder, blir en del av de brune og sorte hundene ofte gråmelerte i pelsen etterhvert

Kategorier

Arkiv

hits