Dagens bilder 5.9

I dag har vært en hektisk dag med mye besøk, har ikke hatt fokus på å ta noen bilder, ser jeg nå som jeg skulle finne bilder til bloggen, beklager!

Valpene kommer nå ut av valpekassen hver gang de våkner etter en lang soveøkt. Alle tisser 5-10 sekunder etter at de setter føttene i gulvet, de tisser langt mindre i kassen. De er nå helt trygge på det glatte gulvet, de løper og hopper som om det er grus de går på! Kjedelig med enda en regnværsdag og ingen turer ut i dag heller... Men det virker som de har det helt topp uansett, heldigvis! De spiser nå kjøttmåltid, Vom og Hundemat kjøttboller Puppy løst opp i lunkent vann, 3 ganger hver dag: kl 7.00, kl 14.00 og kl 20.00.

Vincent og Frida

 

Oda ligger som regel i "Odas hjørne", hun stortrives der. Litt plagsomt at det er der mange vil stå for å forsøke å komme over kanten på valpekassen, de tråkker jo på henne! I det siste har hun begynt å "re opp" hjørnet sitt også, hun drar nå teppene til side og ligger på håndkle under :)

 

Henri, litt trøtt her. Henri hadde nettopp vært lenge utenfor valpekassen, bare sammen med Philippa og Jens, veldig stas, men det tar på!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

valpekos2

valpekos2

47, Røyken

Philippas valper er av typen Australian Cobberdog, en rase godkjent under utvikling i Australia. Philippas valper skal flytte til sine hjem og familier når de blir 8 uker gamle, den 29.9.17. Bloggen er ment som en oppdatering og "ventemat" for de 6 familiene som venter på at tiden skal gå :) Det er hyggelig at andre også leser i bloggen. Philippas eier er Anne Lise og familien bor på Åros i Røyken kommune. Pr 23.8 er alle valpene er reservert bort. OBS: som andre raser med voksepels, som Puddel og vannhunder, blir en del av de brune og sorte hundene ofte gråmelerte i pelsen etterhvert

Kategorier

Arkiv

hits