Dagens bilder 6.9

I dag ga jeg endelig etter for maset og åpnet opp valpekassen. De siste dagene har jeg hatt dem ute på kjøkkenet flere ganger om dagen, men nå har de i tillegg fått større plass rundt valpekassen.

Ikke alle hadde like stor hast med å komme seg ut, det er særlig Pablo og Kitty som trives svært godt løse i huset og maste om å få komme ut.

Ikke akkurat overraskende at det var Pablo og Kitty som gikk først ut av kassen :)

Kitty synes nesten ikke der hun ligger i den sorte sengen.

Så kom etter hvert Henri også

Andre tok livet helt med ro

Philippa kommer seg inn til valpene ved å hoppe opp på en stol på utsiden og over på en stol på innsiden. Hun hopper egentlig lett over gjerdet, men jeg vil helst unngå det siden det er trangt innenfor gjerdet og fare for at hun lander på en av valpene.

Kitty :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

valpekos2

valpekos2

47, Røyken

Philippas valper er av typen Australian Cobberdog, en rase godkjent under utvikling i Australia. Philippas valper skal flytte til sine hjem og familier når de blir 8 uker gamle, den 29.9.17. Bloggen er ment som en oppdatering og "ventemat" for de 6 familiene som venter på at tiden skal gå :) Det er hyggelig at andre også leser i bloggen. Philippas eier er Anne Lise og familien bor på Åros i Røyken kommune. Pr 23.8 er alle valpene er reservert bort. OBS: som andre raser med voksepels, som Puddel og vannhunder, blir en del av de brune og sorte hundene ofte gråmelerte i pelsen etterhvert

Kategorier

Arkiv

hits