Henri får besøk av sin nye matmor!

Henri skal til Toten og i dag kom matmor på besøk for å hilse på gutten sin for første gang. Det var gjensidig kjærlighet ved første møte :)

Han kom i utakt med de andre, sov imens de var våkne og var så våken da de sov. For å ikke vekke de andre, så fikk Henri gå løs i hele etasjen og hadde det helt topp i lek med både Jens og Philippa. Det var første gang jeg så Philippa leke med en av valpene fra dette kullet. Etter dette kom hans nye mamma på besøk og det ble ennå mer oppmerksomhet, han ble tilslutt ganske søvnig :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

valpekos2

valpekos2

47, Røyken

Philippas valper er av typen Australian Cobberdog, en rase godkjent under utvikling i Australia. Philippas valper skal flytte til sine hjem og familier når de blir 8 uker gamle, den 29.9.17. Bloggen er ment som en oppdatering og "ventemat" for de 6 familiene som venter på at tiden skal gå :) Det er hyggelig at andre også leser i bloggen. Philippas eier er Anne Lise og familien bor på Åros i Røyken kommune. Pr 23.8 er alle valpene er reservert bort. OBS: som andre raser med voksepels, som Puddel og vannhunder, blir en del av de brune og sorte hundene ofte gråmelerte i pelsen etterhvert

Kategorier

Arkiv

hits