Dagens bilder 9.9 - badedag!

Det startet som en vanlig dag, men så ble de badet en etter en utover dagen og det tok på gitt, så siden har de stort sett sovet :)

Alle valpene tok badingen fint, ingen pep og ingen ble veldig redde eller utålmodige. Jeg brukte god tid og koste med dem underveis. Praktisk at de er så små at jeg kan bade dem i vasken på badet, en behagelig arbeidsstilling og stødig underlag for valpene. Alt i alt en veldig positiv føstegangsvask!

Litt tilfeldig om noen var i nærheten for å knipse bilder når det sto på, beklager at jeg ikke fikk tatt bilder av alle.


Frida

 

Henri

 

Kitty

 

Oda

 

Pablo

 

Kitty bader

 

Kitty blåses. Vi blåser dem ikke egentlig for å tørke dem, for de blir tørre nok med håndkle, men det er for å øve på å bli blåst. Hunder med mye/lang/tykk pels er det veldig fint å blåse når de kommer inn søkk våte eller har isklumper i pelsen. Nå som vi øver på dette helt i starten bør det gå kjempefint siden :)

 

Oda bades

 

Oda i håndkle

 

Pablo inspiseres og slikkes fra begge sider. Philippa slikket alle valpene grundig etter de var badet :)

 

Vincent (over og under)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

valpekos2

valpekos2

47, Røyken

Philippas valper er av typen Australian Cobberdog, en rase godkjent under utvikling i Australia. Philippas valper skal flytte til sine hjem og familier når de blir 8 uker gamle, den 29.9.17. Bloggen er ment som en oppdatering og "ventemat" for de 6 familiene som venter på at tiden skal gå :) Det er hyggelig at andre også leser i bloggen. Philippas eier er Anne Lise og familien bor på Åros i Røyken kommune. Pr 23.8 er alle valpene er reservert bort. OBS: som andre raser med voksepels, som Puddel og vannhunder, blir en del av de brune og sorte hundene ofte gråmelerte i pelsen etterhvert

Kategorier

Arkiv

hits