Dagens bilder 10.9

I dag har det vært lange perioder med oppholdsvær, endelig!! Terrassen vår er nå tømt, i anledning at vi flytter, bare noe av minstemanns prosjekter og skrot står igjen, så her har valpene masse plass å løpe rundt på! Stor stas å "burne" litt på terrassen etter å ha spist, full rulle :)

Valpene ser så fine ut nå, alle har så fluffy og fin pels etter sitt første bad i går. de er supermyke og lukter godt. Det er hetl tydelig at alle valpene får nyyyydelig pels :)

Henri var litt i utakt igjen i dag, sov i mens de andre var på terrassen og var våken da de andre sov etterpå. Mon tro om han gjør det med vilje, for da får han være løs inne sammen med Philippa og Jens, det virker som han stortrives med det!

Her ligger en slapp gjeng, etter en kraftig frokost bestående av både melk og kjøtt, så en halvtimes lek på terrassen :)

Én kommentar

hverdagslivetivollen

10.09.2017 kl.20:40

for noen deilige valper <3

Skriv en ny kommentar

valpekos2

valpekos2

47, Røyken

Philippas valper er av typen Australian Cobberdog, en rase godkjent under utvikling i Australia. Philippas valper skal flytte til sine hjem og familier når de blir 8 uker gamle, den 29.9.17. Bloggen er ment som en oppdatering og "ventemat" for de 6 familiene som venter på at tiden skal gå :) Det er hyggelig at andre også leser i bloggen. Philippas eier er Anne Lise og familien bor på Åros i Røyken kommune. Pr 23.8 er alle valpene er reservert bort. OBS: som andre raser med voksepels, som Puddel og vannhunder, blir en del av de brune og sorte hundene ofte gråmelerte i pelsen etterhvert

Kategorier

Arkiv

hits