Dagens bilder 11.9

I dag har valpene spist rå kyllingklubber! Det sto egentlig ikke på menyen, men på grunn av elendig vær så åpnet jeg opp så valpene hadde ganske god tumleplass, inkl matskålene til Philippa. Vanligvis spiser Philippa bare fryst mat og valpene bare tint mat, så de pleier ikke røre hverandres mat. Men i dag spiste Philippa opp maten til valpene, før de rakk å spise seg helt mette. Jeg la noen fryste kyllingklubber i skålen hennes fordi hun opplagt var sulten og hun elsker det. En etter en kom valpene drassende med kyllingklubber og tygde på dem lenge og vel!

Frida fant den minst praktiske stillingen å spise på :)

 

Henri inspiserer kyllingklubben før han er helt sikker på om han vil ha den

Oda og Pablo var de aller ivrigste, de spiste dem likegreit mens de ennå var fryst!

En lang stund delte Kitty og Henri en klubbe :)

 

Vincent var ikke så ivrig på kylling, godt mulig fordi har forsynte seg romslig av valpematen FØR Philippa tok resten :)

 

Lek og moro er det alltid tid til

Alltid stas med besøk!!

Oda og Vincent

Og så en hvil tilslutt da, her en søvnig Vincent :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

valpekos2

valpekos2

47, Røyken

Philippas valper er av typen Australian Cobberdog, en rase godkjent under utvikling i Australia. Philippas valper skal flytte til sine hjem og familier når de blir 8 uker gamle, den 29.9.17. Bloggen er ment som en oppdatering og "ventemat" for de 6 familiene som venter på at tiden skal gå :) Det er hyggelig at andre også leser i bloggen. Philippas eier er Anne Lise og familien bor på Åros i Røyken kommune. Pr 23.8 er alle valpene er reservert bort. OBS: som andre raser med voksepels, som Puddel og vannhunder, blir en del av de brune og sorte hundene ofte gråmelerte i pelsen etterhvert

Kategorier

Arkiv

hits