Dagens bilder 12.9

Det er liggende her i en mølje jeg stort sett finner valpene når jeg har vært litt borte fra dem. De har både valpekassen og en stor hundeseng, men alle vil visst ligge i dette hjørnet under stolen som Philippa bruker som bro inn til dem :)

De spiser nå kjøttmat 4 ganger om dagen og ser ut til å trives godt med det. Ingen ble dårlige i magen av kyllingen i går, fint det også.

Det nye er nå at de gjør fra seg mye ute på terrassen. De tisser fortsatt mye inne (ikke i valpekassen eller sengen lenger), men de bæsjer nesten uten unntak ute. Så mye regn og blest som vi har hatt der ute den siste tiden, så håper jeg at valpene oppfatter det som et utemiljø og at de dermed er i ferd med å lære seg å gjøre fra seg utendørs - det er jo bra!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

valpekos2

valpekos2

47, Røyken

Philippas valper er av typen Australian Cobberdog, en rase godkjent under utvikling i Australia. Philippas valper skal flytte til sine hjem og familier når de blir 8 uker gamle, den 29.9.17. Bloggen er ment som en oppdatering og "ventemat" for de 6 familiene som venter på at tiden skal gå :) Det er hyggelig at andre også leser i bloggen. Philippas eier er Anne Lise og familien bor på Åros i Røyken kommune. Pr 23.8 er alle valpene er reservert bort. OBS: som andre raser med voksepels, som Puddel og vannhunder, blir en del av de brune og sorte hundene ofte gråmelerte i pelsen etterhvert

Kategorier

Arkiv

hits