Dagens bilder 15.9 - valpene 6 uker gamle i dag!

I dag er det 6 uker siden valpene ble født, utrolig hvor fort tiden går og samtidig rart at de bare har vært her i 6 uker...

Jeg har lyst til å skrive nydelig under hvert bilde, vi må da ha verdens skjønneste valper?

De er alle så fantastisk vakre og de har så herlige personligheter alle sammen! Det er merkelig hvordan de forsiktige antydningen jeg gjorde allerede for 4 uker siden nå viser seg å stemme, hva gjelder særtrekkene deres, at det er mulig å se det så tidlig. De er helt unike små skapninger og jeg mener de passer perfekt til de hjemmene vi har funnet til dem <3

I dag har det endelig vært litt mer stabilt godt vær og valpene har vært veldig mye ute. De leker og leker, godt de har hverandre å leke med, det blir nesten litt for mye for Jens å hamle opp med dem alle sammen på en gang. De begynner dagen allerede i 6 tiden, da kommer de ut. Er jeg rask nok så går de alle på do ute. De har så og si sluttet å bæsje inne, så lenge de har tilgang på å gå ut straks de våkner og alltid etter mat. Ingen tisser i valpekassen, det setter vi stor pris på :) De leker med lekene de har fått og tygger svært gjerne på kyllingklubber når de får dette. Etter en times aktivitet så sover de i minst 2 timer.

Philippa insisterer fortsatt på å gi dem melk en gang om natten, selv om jeg forsøker å holde henne igjen. Jeg har henne nå inne hos meg om natten, nettopp for å forsøke å holde henne unna valpene natten gjennom, hun ligger under sengen. Men i 2-3 tiden så maser hun så mye at jeg pleier å gi etter... Jeg håper å avvenne henne med denne nattrutinen i løpet av den neste uken, for valpene sover hele natten gjennom om hun ikke vekker dem!

Frida, så feminin og nett, likevel trygg og tøff når det gjelder. Hun får ingen problemer med å hamle opp med store "fetter" Lynet når hun flytter til sitt nye hjem!

 

Henri, den minste i størrelsen av gutta, med fantastisk myk pels er svært avslappet av natur. Han lar seg ikke stresse av noe og bruker en god stund på å våkne :)

Vakre lille Kitty, hun er minst i kullet pr i dag og er som en dukke å se på. Det beste hun vet er når jeg plukker henne opp og går med henne på armen, hun vil SE, da sitter hun helt helt stille og bare tar til seg inntrykk :)

Oda er alltid i fantastisk humør, hun er ikke redd for noe og er alltid først ut i mørket grytidlig på morgenen. Halen logrer ivrig og hun sjarmerer alle :)

Pablo er en rolig og stødig gutt som liker mat bedre enn mange, særlig kylling! Han maser sjelden og trives aller best utenfor valpeområdet, der han kan "henge" med Jens :)

Vincent er omtrent på str med Pablo, like stødig er han også, veldig sosial og nysgjerrig :)

Vincent har beholdt de lyse øynene lenge, det blir spennende å se hvordan de blir etter hvert :)

2 kommentarer

kreativemeeg

15.09.2017 kl.20:38

Så skjønne :)

Elisabeth Marie Høydal

16.09.2017 kl.17:41

Så vakker Frida er! Vi gleder oss så veldig😊 Så god du er med valpene Anne Lise, så flott at Frida og de andre får en s trygg og fin start på livet 👏❤️

Skriv en ny kommentar

valpekos2

valpekos2

47, Røyken

Philippas valper er av typen Australian Cobberdog, en rase godkjent under utvikling i Australia. Philippas valper skal flytte til sine hjem og familier når de blir 8 uker gamle, den 29.9.17. Bloggen er ment som en oppdatering og "ventemat" for de 6 familiene som venter på at tiden skal gå :) Det er hyggelig at andre også leser i bloggen. Philippas eier er Anne Lise og familien bor på Åros i Røyken kommune. Pr 23.8 er alle valpene er reservert bort. OBS: som andre raser med voksepels, som Puddel og vannhunder, blir en del av de brune og sorte hundene ofte gråmelerte i pelsen etterhvert

Kategorier

Arkiv

hits