Dagens bilder 17.9

I dag startet vi dagen med badetid! Alle valpene ble badet en etter en, like etter frokost (valpene vet ikke hva helg er og står opp like tidlig alle dager).

Dessverre var det ingen andre våkne enn valpene og meg her på den tiden, så ingen fikk tatt bilder av badeseansen. Det var egentlig litt synd, for de var så utrolig flinke! Ingen klagde eller pep, noen storkoste seg med både vask og føn, andre bet tennene sammen og gjennomførte med stil (uten å direkte storkose seg). Etter badet sov de i timevis :)

På slutten av dagen fikk de en rå fryst kyllingklubbe hver, det elsker de! Klubbene tiner fort og valpene gnager kjøttet av beinet overraskende fort.

Valper i dyp søvn:

Frida

 

Vincent med labben på Kitty

 

Kitty

 

Oda

 

Pablo

 

Henri

 

Vincent

 

Og her begynner noen å våkne litt igjen:

Til kvelds var det kveldskos meg yndlings snacks:

Pablo syntes døren var et fint sted å spise

 

Og det syntes visst Frida også

 

Henri

 

Kitty

 

Oda

Pablo

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

valpekos2

valpekos2

47, Røyken

Philippas valper er av typen Australian Cobberdog, en rase godkjent under utvikling i Australia. Philippas valper skal flytte til sine hjem og familier når de blir 8 uker gamle, den 29.9.17. Bloggen er ment som en oppdatering og "ventemat" for de 6 familiene som venter på at tiden skal gå :) Det er hyggelig at andre også leser i bloggen. Philippas eier er Anne Lise og familien bor på Åros i Røyken kommune. Pr 23.8 er alle valpene er reservert bort. OBS: som andre raser med voksepels, som Puddel og vannhunder, blir en del av de brune og sorte hundene ofte gråmelerte i pelsen etterhvert

Kategorier

Arkiv

hits