Dagens bilder 19.9

I dag har valpene fått kloklipp igjen, alle var superflinke! Viktig trening :)

Ellers nytt er at valpene har fått smake fryste kjøttboller i dag, ikke tinte som de pleier å få. Dette viste seg å være kjempestas og engasjerte valpene mer enn den tinte maten.

På kvelden etter at valpene har fått siste måltid, vært litt ute og begynner å bli overtrette, så får de noe tyggegreier. I dag fikk de en bit hver med tørket, flatbanket kyllingfilet, kjempegodt! Etter det la de seg alle til å sove for natten.

Valpene bor fortsatt på samme sted i huset som der de ble født, de har ikke flyttet til eget/lukket/avstengt rom om natten (slik det forrige kullet måtte), dette fordi de er så rolige og greie. Nå er det bare en drøy uke igjen, så nå ser jeg ikke poenget med å rigge til et eget rom til dem, selv om det begynner å bli ganske så livlig her til tider! Verandaen er kjekk å ha, valpene er masse ute og der har de god plass til å leke og løpe (for ikke å snakke om å gå på do...)!

 

Frida

To søte søstre :)

 

Henri

Kitty

Vi (altså vi med to bein i huset) går iblant gjennom vinduet når vi går inn fra verandaen, for å unngå at alle valpene presser seg inn sammen med oss. Det har gjort at valpene er veldig obs på vinduet og maser ofte om å få komme inn den veien de også. De vil jo være der vi er! Døren er åpen inn så og si hele tiden, jeg lukker den bare når jeg skal vaske inne, og da blir det gjerne en del hyl på utsiden.

Kloklipp på alle valpene i dag, her er det Kitty som er i ilden, en avslappet frøken. Vi er veldig glade for å innarbeide gode rutiner som dere nye familiene kan bygge videre på :)

Oda - som skal hete Ada fra nå av, grattis med nytt navn!!

Pablo

Og tilslutt Vincent, som vel egentlig heter Axel nå :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

valpekos2

valpekos2

47, Røyken

Philippas valper er av typen Australian Cobberdog, en rase godkjent under utvikling i Australia. Philippas valper skal flytte til sine hjem og familier når de blir 8 uker gamle, den 29.9.17. Bloggen er ment som en oppdatering og "ventemat" for de 6 familiene som venter på at tiden skal gå :) Det er hyggelig at andre også leser i bloggen. Philippas eier er Anne Lise og familien bor på Åros i Røyken kommune. Pr 23.8 er alle valpene er reservert bort. OBS: som andre raser med voksepels, som Puddel og vannhunder, blir en del av de brune og sorte hundene ofte gråmelerte i pelsen etterhvert

Kategorier

Arkiv

hits