Dagens bilder 22.9

I dag har alle valpene vært gjennom en ny kontroll hos Turid, Dyrealternativen. Og jeg kan med glede fortelle at alle valpene er i veldig fin form og at det står bra til med de små kroppene deres. Hun roste dem alle for hvor flinke de var og hvor fantastiske valper vi har. Alle var lette å håndtere og veldig trygge, selv i denne uvante situasjonen. Det gjør en valpemamma veldig glad og stolt :)

Her behandler hun en etter en:

Henri var først ut

 

Frida. De fikk alle godbiter underveis

 

Zöe. Viktig at valpene opplevde dette som noe positivt

 

Kitty. Leverpostei sto også på menyen og det slo godt an :)

 

Vincent. Ingen tvil om at dette var digg!

 

Pablo. Tørket kylling var også en favoritt.

Etter behandlingen ble valpene hett slått ut og har ligget som på bildet resten av kvelden. De har ikke engang rørt dagens siste måltid!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

valpekos2

valpekos2

47, Røyken

Philippas valper er av typen Australian Cobberdog, en rase godkjent under utvikling i Australia. Philippas valper skal flytte til sine hjem og familier når de blir 8 uker gamle, den 29.9.17. Bloggen er ment som en oppdatering og "ventemat" for de 6 familiene som venter på at tiden skal gå :) Det er hyggelig at andre også leser i bloggen. Philippas eier er Anne Lise og familien bor på Åros i Røyken kommune. Pr 23.8 er alle valpene er reservert bort. OBS: som andre raser med voksepels, som Puddel og vannhunder, blir en del av de brune og sorte hundene ofte gråmelerte i pelsen etterhvert

Kategorier

Arkiv

hits