Dagens bilder 24.9

På fredag glemte jeg å si: 7 uker gamle valper!! Nå er de altså 7 uker og 2 dager :)

De begynner å kjede seg med områdene de får her nå, både ute og inne. toppen av lykken er når jeg åpner opp og de får "burne" rundt i hele etasjen og hele tiden få være sammen med meg. De har sluttet å henge fast i buksebeina mine kontinuerlig, de er mer opptatt av å leke og utforske, så nå går det mye greiere å ha dem løse. Ikke minst når døren står åpen og de kan gå ut for å gjøre fra seg.

Da jeg renskar en del lammekjøtt på formiddagen i dag, så fikk de ferten av det og var veldig interessert i å smake. Jeg ga dem en bit med bein og kjøtt hver og dette opptok dem intenst i en god stund. Ingen ble dårlige i magen, så det virker som alle tåler lammekjøtt/bein (en del hunder blir løse i magen av det), kjekt å vite :)

Bildene er fra kjøttspisingen:

I morgen er en merkedag, da skal valpene på sin første kjøretur - vi skal til dyrlegen!

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

valpekos2

valpekos2

47, Røyken

Philippas valper er av typen Australian Cobberdog, en rase godkjent under utvikling i Australia. Philippas valper skal flytte til sine hjem og familier når de blir 8 uker gamle, den 29.9.17. Bloggen er ment som en oppdatering og "ventemat" for de 6 familiene som venter på at tiden skal gå :) Det er hyggelig at andre også leser i bloggen. Philippas eier er Anne Lise og familien bor på Åros i Røyken kommune. Pr 23.8 er alle valpene er reservert bort. OBS: som andre raser med voksepels, som Puddel og vannhunder, blir en del av de brune og sorte hundene ofte gråmelerte i pelsen etterhvert

Kategorier

Arkiv

hits