Valpene har reist og bloggen avsluttes med disse bildene

Takk til dere som har fulgt vår reise med disse 6 fantastiske valpene i valpenes første 8 uker av livet!

Jeg er veldig fornøyd med alle familiene vi har funnet og helt sikker på at alle vil få det kjempefint. Vi har brukt laaaaang tid på hver utlevering og sikret en god og trygg overlevering for alle sammen.

Henri har flyttet til Toten, Vincent til Porsgrunn, Zöe (kjent som Oda i denne bloggen) til Åros, Kitty reiste helt til Bodø med fly og videre til Saltstraumen, Frida er nå i Vikersund og Pablo har kommet til Fredrikstad - valpene er spredt for alle vinder.

Valpene var alle mer enn klare for den store verden og for å få sine egne liv! For noen dager siden gjorde de protest og jeg ga opp å dele av etasjen med gjerder inne lenger, de rett og slett felte gjerdet, uten gjerder inne senket roen seg og vi levde i harmoni ut uken. Philippa har vært veldig nær og søt med valpene de siste dagene, jeg er glad vi fikk denne fine avslutningen sammen.

Philippa har fulgt hver valp ut i bilen og sett dem vel avgårde, for så å løpe inn til de gjenværende valpene. Da den siste valpen dro nå i kveld, så forsvant hun i stedet rett opp trappen til andre etasje og la seg godt til rette i dobbeltsengen - ferdig!!

Jeg har på følelsen av at hun er veldig fornøyd med livet sitt nå, hun har behov for tid for seg selv og for å slippe å dele min oppmerksomhet med alle valpene. Hvordan jeg har det inni meg akkurat nå i kveld skal dere slippe å høre så mye om. 8 intense uker med 6 utrolig vakre og særegne valper er over, neste fase av livet venter.

Takk <3

Henri i farte, full fart mot mamma Lilian i deres nydelige hage

 

Her er en herlig selfie jeg fikk fra Vincents mamma Thea i går morges, her er en gutt som har landet!

 

Kitty måtte reise langt for å komme hjem, men var trygg i pappa Kenneths favn og reisen gikk veldig bra

Og nydelig vær har hun også :)

Oda hentes av Mari og Tom. Hun bor nå i harmoni med flere andre dyr og resten av familien :)

 

Frida syntes nok det var lenge å vente på sin tur til å hentes, desto lykkeligere da hun endelig kom hjem til Vikersund :)

 

Pablo og jeg tok oss tid til litt kos og en hvil, i mens vi ventet på at han som sistemann skulle hentes i dag.

Her er mamma Ane og barna klare til å reise av sted med Pablo

Og her er de hjemme i stuen nå i kveld :)

 

Alt godt ønskes dere alle og våre fantastiske valper <3

Takk for følget!

 

Philippa og Anne Lise

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

valpekos2

valpekos2

47, Røyken

Philippas valper er av typen Australian Cobberdog, en rase godkjent under utvikling i Australia. Philippas valper skal flytte til sine hjem og familier når de blir 8 uker gamle, den 29.9.17. Bloggen er ment som en oppdatering og "ventemat" for de 6 familiene som venter på at tiden skal gå :) Det er hyggelig at andre også leser i bloggen. Philippas eier er Anne Lise og familien bor på Åros i Røyken kommune. Pr 23.8 er alle valpene er reservert bort. OBS: som andre raser med voksepels, som Puddel og vannhunder, blir en del av de brune og sorte hundene ofte gråmelerte i pelsen etterhvert

Kategorier

Arkiv

hits